1 jehněčí kýta, cca 1,6 kg (Jatka Rudolec) 50 g másla 2 lžíce jemně nasekaného čerstvého rozmarýnu 1,5 lžičky soli ...
Zpět na článek
Babinet.cz /
Recepty /
/
Jehněčí kýta s vinnou omáčkou a špenátovými nočky (recept z... /
Vaše názory
Jehněčí kýta s vinnou omáčkou a špenátovými nočky (recept z Gruntu)
Další recepty
Oblíbené recepty
- Čarujeme s mletým masem v kuchyni. Připravte si efektivní pštrosí vejce
- Kouzlo Orientu aneb jak si doma snadno připravit vegetariánský Falafel
- Domácí jablečný závin na neděli aneb vůně, která zaplní vaší kuchyň
- Gurmánské plněné kuře s bohatou nádivkou
- Perníčky jako symbol tradičních Vánoc a rodinných tradic
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.