Jsou prostě dobré. Ne, to je slabý výraz pro recept, který chci na následujících řádcích popsat. Jsou výborné. Rychle připravené a nejlepší...
Zpět na článek
Oblíbené recepty
- Máte rádi kefír či podmáslí? Připravte si z nich skvělé nadýchané palačinky
- Znojemská hovězí aneb lahodná tradiční chuť Moravy
- Lahodné vepřové ledvinky na víně
- Čarujeme s mletým masem v kuchyni. Připravte si efektivní pštrosí vejce
- Kouzlo Orientu aneb jak si doma snadno připravit vegetariánský Falafel
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Dekuji za tenhle recept. Ziji v Holandsku a tady se tradicne pecou na Silvestra oliebollen, to jsou tezsi koblihy plne rozinek, kosticek jablek a sukade. Jsou prilis hutne a jaksi gumovejsi. Tahle odlehcenejsi varianta je perfektni. Uz kdysi jsem kupovala smes na tvarohove oliebollen, ale ty proste vymizely z prodeje, skoda. Na tenhle recept si budu muset nechat tvaroh pres noc vykapat, mistni tvaroh je prilis mokry. Ale to uz je malickost.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.