Máme neděli, venku je tak nějak pošmourno, na pečení cukroví nám ještě nějaký ten den přece jen zbývá, a tak pokud nás honí mlsná je zde...
Zpět na článek
Oblíbené recepty
- Máte rádi kefír či podmáslí? Připravte si z nich skvělé nadýchané palačinky
- Znojemská hovězí aneb lahodná tradiční chuť Moravy
- Lahodné vepřové ledvinky na víně
- Čarujeme s mletým masem v kuchyni. Připravte si efektivní pštrosí vejce
- Kouzlo Orientu aneb jak si doma snadno připravit vegetariánský Falafel
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
u nás je opravdu moc oblíbený... už jsem vymyslela dokonce i zlepšovák... někdy se mi nechce dělat s krémem, tak jako alternativu dělám, že si den dopředu svařím 2 šlehačky (vařit se to celé musí minimálně 2 minuty za stálého míchání) s 2 čokoládami na vaření... když moučník vychladne, tak vyšlehám šlehačky - šlehačky musí být v lednici a nejlépe právě už den dopředu. Potřu moučník touto pařížskou šlehačkou a rovnou podávám... je to vynikající, chuť čokolády a višní je skvělá!
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.