Máme neděli, venku je tak nějak pošmourno, na pečení cukroví nám ještě nějaký ten den přece jen zbývá, a tak pokud nás honí mlsná je zde...
Zpět na článek
Oblíbené recepty
- Z polí a luk na talíř aneb medvědí česnek jako posel jara s těstovinami za 15 minut
- Jak z jablek vykouzlit rychlý a voňavý dezert? Je to snadné a potěšíte celou rodinu
- Klíčení semínek připomíná jarní zázrak přímo ve vaší kuchyni
- Jablečný moučník dle staré tradiční receptury
- Lehká večeře plná zdraví: Quinoa salát s mandlemi
Náš tip
-
Procvičte si nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
-
Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.
Vaše názory
u nás je opravdu moc oblíbený... už jsem vymyslela dokonce i zlepšovák... někdy se mi nechce dělat s krémem, tak jako alternativu dělám, že si den dopředu svařím 2 šlehačky (vařit se to celé musí minimálně 2 minuty za stálého míchání) s 2 čokoládami na vaření... když moučník vychladne, tak vyšlehám šlehačky - šlehačky musí být v lednici a nejlépe právě už den dopředu. Potřu moučník touto pařížskou šlehačkou a rovnou podávám... je to vynikající, chuť čokolády a višní je skvělá!
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.