Orestovanou ochucenou směs s mladou svěží zeleninou naplníme do palačinkového těsta a máme zde lahodné závitky.
Potřebujeme :
- 4 vejce
- hladká mouka
- mléko
- olej
- 500 g vepřového masa
- svazek ředkviček
- svazek mladé cibulky
- žampiony
- 2 lžíce sójové omáčky
- škrob
- glutasol
- bílé víno
Očištěné maso, ředkvičky, žampiony nakrájíme na jemné nudličky. Maso promícháme s bílkem, špetkou škrobu, osolíme a necháme odležet asi hodinu. Potom maso na pánvi prudce opečeme, přidáme k němu ředkvičky, žampiony a nakrájenou cibuli s natí. Orestujeme a zalijeme zálivkou ze sójové omáčky, vína, glutasolu a škrobu. Prohřejeme a necháme vychladnout.
Z vajec, mouky a mléka připravíme jemné palačinky, které plníme připravenou směsí.
Svineme tak, že palačinku do poloviny naplníme, přehneme v půli, přehneme okraje a svineme. Okraje potřeme rozmíchaným vejcem se škrobem. Závitky namáčíme do rozšlehaného vajíčka a na rozehřátém oleji smažíme.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.