Vyzkoušejte tento netradiční recept z bedel. Dobrou chuť
- 500 g bedel
- 60 g másla
- 1 cibule
- 1 lžíce mouky
- 1 lžička sladké papriky
- sůl
- vývar na podlití
Vaříme z bedel z uzavřenou hlavičkou. Otřepaný okraj kloboučku trochu seřízneme, hlavičku však neoškrabujeme, nožičku necháme jen 2 cm dlouhou. Houby rozpůlíme. Na rozpuštěném tuku zasmahneme jemně pokrájenou cibulku, přidáme sladkou papriku, mouku, zalijeme horkým vývarem a přidáme posolené houby. Dusíme pod pokličkou doměkka. Ke konci vmícháme ještě trochu papriky rozmícháné v rozspuštěném tuku, aby omáčka měla pěknou barvu.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.