Babinet.cz  /  Recepty  /  Bezmasá jídla  /  Pivní kapr

Pivní kapr

3.12.2013 - redakce Babinet.cz

Suroviny:

  • 4 porce kapra
  • 0,25 l světlého Českého piva
  • Olej
  • Cibule
  • Sůl
  • Sladká mletá paprika
  • Drcený kmín
  • Pepř
  • Citron
  • Pažitka

Postup:

Kapra osolíme, opepříme a pokapaného pivem necháme v chladu asi hodinu 
odležet. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli. Na základ dáme porce kapra a 
zalijeme pivem, přidáme mletou papriku a kmín. Dusíme do měkka. Naservírovaného 
kapra pokapema citronem a posypeme nasekanou pažitkou. Podáváme 
s bramborem.

Více informací na www.oznaceni-eu.cz

Vaše názory

Pro vložení komentáře se prosím nebo zaregistrujte.

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz