Ve třetí části tipů na víkendové menu nabídneme opět trojici obědových variant. Abychom vás inspirovali a vaše chuťové buňky navnadili, poohlédneme se nejen za jarem, ale i po francouzské a italské kuchyni.Varianta první, lehká jarní
Zahájit můžete předkrmem v podobě Rajského toastu, jako hlavní chod volíme lehkou Zapečenou brokolici a po obědě zákusek v podobě Jablek v županu a kávy Brulot Varianta druhá, po italsku Kdo má chuť na delší přípravu, může vyzkoušet polévku Ribollitu, netradiční a přitom jednodušší na přípravu je Vývar s kapustou a rýží. Hlavním chodem mohou být Paprikové lusky po toskánsku, jako dezert se báječně hodí Florentský koláč. Varianta třetí, po francouzsku Z francouzské kuchyně volíme Polévku na panský způsob. Jako hlavní chod zkuste Roštěnou podle vinaře a nebo Bretaňské kuře. Slavnostní oběd můžete stylově zakončit dezertem Jahody Kardinál. Dobrou chuť! Máte tip na víkendový oběd? Podělte se o něj s ostatními v diskuzi k tomuto článku! Více zde...
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.