Babinet.cz  /  Recepty  /  Bezmasá jídla  /  Klobásové fondue

Klobásové fondue

9.1.2006 - Redakce Babinet

300 g loveckých klobás 300 g bavorských klobás 300 g norimberských klobás 1 l rostlinného oleje

300 g loveckých klobás, 300 g bavorských klobás a 300 g norimberských klobás 10 minut povaříme a dáme vychladnout, pak všechny klobásy oloupeme, nakrájíme na kousky velké 2 cm. 1 l rostlinného oleje rozpálíme ve fonduovém kotlíku na plotýnce a poté postavíme na ohřívač. Klobásy na vidličce opékáme v horkém tuku. Příloha: pšeničný chléb, nakládané šalotky

Vaše názory

Pro vložení komentáře se prosím nebo zaregistrujte.

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

  • Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.