Babinet.cz  /  Recepty  /  Recepty  /  Krocaní ragú

Krocaní ragú

7.9.2005 - Redakce Babinet

  • maso z krocaního trupu
  • 2 lžíce másla
  • sůl
  • 2 nožičky klobásy
  • 1 pórek
  • 1 hrnek nasekaných hub
  • 1 lžíce kečupu
  • vývar
Maso nakrájíme na nudličky, osmahneme na másle, osolíme, přimícháme nadrobno nakrájené žampiony a dusíme. Podlejeme vývarem, přidáme na tenká kolečka nakrájenou klobásu a pórek. Vše ještě podusíme. Před dokončením dochutíme kečupem.

Vaše názory

Pro vložení komentáře se prosím nebo zaregistrujte.

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

  • Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.