Babinet.cz  /  Recepty  /  Recepty  /  Srnčí maďarský guláš

Srnčí maďarský guláš

11.1.2006 - Redakce Babinet

  • 500 g srnčí plece
  • 500 g brambor
  • 80 g cibule
  • 40 g sádla
  • 1 čerstvá paprika
  • 1 sklenice bílého vína
  • hladká mouka
  • mletá paprika
  • vývar
  • sůl
Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na sádle dozlatova, přidáme na kostky nakrájené maso a osmahneme. Okořeníme mletou paprikou, zaprášíme moukou a znovu osmahneme. Zředíme sklenicí vína a vývarem, osolíme a podusíme doměkka. Ke konci dušení přidáme nadrobno nakrájené brambory, zbytek vývaru a na proužky nakrájenou papriku. Podáváme s čerstvým chlebem.

Vaše názory

Pro vložení komentáře se prosím nebo zaregistrujte.

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz