Když konečně čekáme dítě, na které jsme se těšili, manžel najednou úplně ztratil zájem se mnou něco mít. Vůbec tomu nerozumím.Dva měsíce...
Zpět na článekNespí se mnou, protože čekám dítě
Další z magazínu
-
Kamarádka nemá jiné téma než své děti. Začínám se vyhýbat každému našemu setkání, svěřuje se Mirka
S kamarádkou, která mi poslední tři roky jde neskutečným způsobem na nervy, se známe už skoro...
-
Pravidelný pohyb mi pomohl zhubnout a zlepšit cukrovku, pochvaluje si paní Eva
Paní Eva (54) z Prahy v mládí pravidelně sportovala, chodila po horách a s kily navíc tak nikdy neměla...
-
Končí mi dlouhá rodičovská dovolená a čeká mě nástup do práce. Bojím se, že nebudu zvládat všechno dohromady, trápí se Jana
Návrat do práce, po skončení rodičovské dovolené, je pro mnoho maminek velice náročný. O to...
-
Kvůli alkoholu jsem přišla o lásku dcer i kontakt s nimi a oporu a sílu k nápravě jsem našla u mámy. Važme si pomoci bližních, říká Blanka
„Vítězství nad alkoholismem je možné a každý člověk může najít svou cestu ven z této...
Nejčtenější články
- Šternberská nemocnice jako první v Česku použila novou kolenní náhradu. Pacientům vrací přirozenější pohyb
- Zuccotto: Troubu nechte vypnutou. Tento italský jahodový dort je hitem letních veder
- Po padesátce se tuk ukládá jinak. Jak zmenšit obvod pasu, aniž byste držely drastickou dietu
- Stačí osm kousků a celé léto nebudete řešit, co na sebe. Takto vypadá kapsulový šatník pro léto 2026
- Plavky pro ženy 50+: Jak vybrat model, který zeštíhlí, podrží a dodá sebevědomí
Náš tip
-
Procvičte si nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
-
Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih
na svých mobilech a tabletech.

Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.