Jaro se nezadržitelně blíží. Pro mnoho z nás je to jedno z nejkrásnějších období v roce, pro alergiky však začíná období nepříjemných...
Zpět na článek
Babinet.cz /
Magazín /
Zdraví /
Jaro klepe na dveře. Vypořádejte se se začínajícími... /
Vaše názory
Jaro klepe na dveře. Vypořádejte se se začínajícími alergiemi pomocí řízené detoxikace
Další z magazínu
-
Léto je pro játra zkouška. Grilování i fast food je mohou poškodit. Kdy už je čas zpozornět?
Játra zvládnou neuvěřitelné množství práce. Každý den filtrují škodliviny,...
-
Extrémní únava a mozková mlha. Neviditelná nemoc, která dokáže převrátit život naruby
Únava po náročném dni je běžná. Pokud ale přetrvává déle než šest měsíců,...
-
Více než 20 % dětí má nadváhu. Odbornice radí, proč začít se změnou právě o prázdninách
Prázdniny jsou pro děti časem výletů, dovolených a zaslouženého odpočinku. S volnějším režimem ale...
-
Horko, koktejly a dlouhé ponocování. Tohle všechno může rozhodit ženský cyklus
Slunečné dny, ledová káva, míchané koktejly, dlouhé večery u táboráku i exotické...
Nejčtenější články
- Pohádkový zámek nad řekou. Výlet do Vranova nad Dyjí vás okouzlí
- Baťův kanál není jen pro vodáky. Překvapí krásnou přírodou i zážitky pro celou rodinu
- Kam na výlet? Velehrad a Archeoskanzen Modrá vás vrátí do časů Velké Moravy
- Na soutoku Dyje a Moravy ožívá Velká Morava. Archeoskanzen Pohansko stojí za výlet
- Vydejte se za Věstonickou venuší: Dolní Věstonice lákají na historii i krásnou přírodu
Náš tip
-
Procvičte si nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
-
Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih
na svých mobilech a tabletech.

Vaše názory
já dělám pravidelně jarní detoxy. Letos zkouším reduxil, má přírodní složení a podoruje hubnutí. Což mi teď vůbec nevadí dát dolů nějaké to kilčo. Fakt by mi to prospělo, tak doufám, že mi to pomůže
Jarní detoxy jsou fajn reduxil mám také odzkoušený, ale důležité je se pak udržovat v té zdravé kondici a "čistém těle" i po zbytek roku.
cca v březnu nasazuji detoxikaci přibližně na 3 týdny a děvčata není nic lepšího pro své tělo, co můžete udělat.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.