V současné době je běžnou záležitostí nakupovat vše po síti či telefonu. Počítače, kosmetiku, mobily, dovolenou... Ale už jste vyzkoušeli...
Zpět na článekTroufnete si nakupovat nábytek po internetu?
Další z magazínu
-
Zahradní trend pro rok 2025: Život v pomalém tempu
Ve světě, který může být někdy hektický, roste naše potřeba pocitu klidu a stability. Slow Life, česky Život v...
-
Kvalitní domácí přírodní balzám na rty. Pojďme si ho vyrobit
Nastává ten správný čas, abychom se pomalu začali preventivně připravovat na některá podzimní a...
-
Malý balkon, záplava barev: Využijte posledních slunečných dnů k sázení cibulovin
Chcete si vytvořit barevné a voňavé místo? I na balkoně nebo terase můžete dosáhnout úžasného efektu....
-
Zrcadlo v koupelně: Odráží nejen vaši tvář, ale i smysl pro design
Zrcadlo je nedílnou součástí každé koupelny a jeho výběr může výrazně ovlivnit atmosféru a...
Nejčtenější články
- Znamení zvěrokruhu a vyrovnávání se se selháváním: Někteří se zvednou, jiní se skrývají a další se občas poučí
- Moudrý dub nebo topol. Který strom je spojen s vaším znamením zvěrokruhu
- Astrologie a přírůstek na váze: Které znamení má stravu pod kontrolou?
- Vaše špatné vlastnosti podle znamení: Blíženec umí být chladný, Rak se moc prožívá a Štír neumí odpouštět
- Listopadový horoskop: Býci mohou přenastavit hodnoty, Raci se zaměří na svůj vnitřní svět a Berani si zafilozofují
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Také jsem dlouho přemýšlela zda nakoupit nábytek přes internet. Přečetla jsem si dost recenzí, informovala jsem se na facebooku. Nakonec jsem koupila celou kolekci Poprad z masivu na http://www.nabytek-jeko.cz/. A dobře jsem udělala. Nábytek je krásný, bytelný. Z dopravou vše OK, domluva byla přes telefon také OK.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.