Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Červenec je měsíc, kdy počasí ukáže všechny své tváře. Chvíli je slunečno, poté...
Existuje mnoho různých triků, jak tento otravný hmyz účinně odpudit. Pomohou vám k tomu chemikálie, poradit...
Majitelé myčky jistě dobře znají následující situaci. Nádobí naskládáte do...
Alobal máme neodmyslitelně spojený se zabalenými řízky na cestu. Maximálně po něm sáhneme...
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste nebo zaregistrujte)