Intolerance, nesnášenlivost, alergie na potraviny, citlivost na lepek, celiakie… Přibližně pětina populace má problémy s jídlem. Řeší, co jíst, aby jim po jídle nebylo špatně. Je to velmi omezující. Lidé věnují velké množství energie, aby se vyhnuli problematickým složkám a žijí v neustálém stresu, jestli nesní něco nevhodného a neudělá se jim špatně.
Babinet.cz /
Magazín /
Zdraví /
Audio: Rozhovor s odborníky o přecitlivělosti na potraviny a jejich složky
Audio: Rozhovor s odborníky o přecitlivělosti na potraviny a jejich složky
Další z magazínu
-
Hubnutí, když přijde padesátka. Jde to, shodují se gynekolog a nutriční terapeutka
Že se s věkem náš metabolismus zpomaluje, není žádným tajemstvím. Sotva se přehoupne...
-
Není cukr jako cukr aneb Jak si osladit život zdravěji
Bílý zabiják, nebezpečná droga nebo sladká hrozba. Pod těmito děsivými...
-
Extrémní horka vyžadují dodržování základních zdravotních pravidel chování
Horké počasí, které opakovaně zakoušíme během astronomického léta, se v období...
-
Spálená kůže od slunce není banalitam, říká dermatolog. Při spálení se říďte několika radami
Spálená kůže totiž může představovat větší riziko, než se na první pohled jeví. Nejde jen o zarudlou...
Nejčtenější články
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste nebo zaregistrujte)