Babinet.cz  /  Magazín  /  Styl  /  INTERBEAUTY PRAGUE 7.9. - 8.9.2012

INTERBEAUTY PRAGUE 7.9. - 8.9.2012

5.9.2012 - Redakce Babinet

Mezinárodní veletrh INTERBEAUTY PRAGUE se stal bezesporu nejvýznamnějším odborným kosmetickým veletrhem v České republice. Již tradičně bude zaměřen na současné trendy v kosmetických oborech, zejména na anti-aging, dermatokosmetiku a modelaci postavy, wellness, relaxaci a zdravý životní styl. Stěžejními vystavovatelskými kategoriemi budou tradičně kosmetika, manikúra a pedikúra, péče o vlasy, vybavení salonů, SPA centra a přístroje pro pleť a tělo.

Veletrh se každý rok koná ve dvou termínech. Jarní se uskutečnil 30. 3. – 31. 3. 2012 a podzimní bude probíhat 7. 9. – 8. 9. 2012.

Jsme jediným veletrhem v České republice, který svým věrným i všem novým návštěvníkům během veletrhu nabízí zdarma péči o zdraví z rukou největších lékařských kapacit v zemi v oboru prevence melanomu – tedy vyšetřování mateřských znamének dermatoskopem a prevence rakoviny prsu – vyšetřování prsou ultrazvukem.

Jednotlivé obory jsou samozřejmě podpořeny i soutěžemi profesionálů. Pořádáme Mistrovství ČR v Nail Designu, Nail Artu, pedikúře a v Make-upu s postupy do zahraničních soutěží. INTERBEAUTY PRAGUE hostí soutěž European Championship SPA Manicure.

Veletrh Interbeuaty

NAIL DESIGN MODELAZNEHTU.CZ 2012

3. Mistrovství České republiky v modeláži nehtů - NAIL DESIGN 2012 se uskuteční  v sobotu dne 8. 9. 2012 v rámci veletrhu kosmetiky INTERBEAUTY PRAGUE v areálu Výstaviště Praha - Holešovice.  

Soutěž se dělí na 2 techniky – modelování s tipem (gel nebo akryl) a modelování bez tipu (akryl). Vítězové soutěže za každou techniku budou reprezentovat Českou republiku na 25. mezinárodním mistrovství European Masters´ Award Nail Design 2012 v Mnichově.

DÁREK PRO VŠECHNY NÁVŠTĚVNÍKY

Všichni návštěvníci zářijového veletrhu Interbeauty Prague 2012 se mohou těšit na úžasný dárek!fontana V pátek 7.9. a v sobotu 8.9. jste od 18 hodin srdečně zváni na romantické vodní představení na unikátní Křižíkově fontáně. To si prostě nemůžete nechat ujít, jde totiž o zcela ojedinělou nabídku. Každý, kdo si zakoupí vstupenku na veletrh získá automaticky tento bonus jako poděkování za Vaši návštěvu veletrhu. Nevyhazujte proto vstupenku na veletrh, právě tato vstupenka Vám umožní tuto nádheru shlédnout. 

V pátek 7. září od 18 hodin pro Vás máme barevné vodní představení Love stories. Jen pro Vás bude unikátní fontána pulzovat na oblíbené písničky z nezapomenutelných filmů  Pretty Woman nebo Duch.

V sobotu 8. září od 18 hodin se těšte na vodní představení Shall we dance? Užijte si barevnou vodní nádheru ožívající v rytmu hudby z filmových trháků Hříšný tanec, Flashdance či Smím prosit?

Tým veletrhu Interbeauty Prague Vám tímto milým dárkem děkuje za Vaši návštěvu.

 

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz