Babinet.cz  /  Magazín  /  Styl  /  Kolekce CCC Boty podzim/zima 2012

Kolekce CCC Boty podzim/zima 2012

14.7.2012 - Redakce Babinet

Značka CCC představuje kolekci bot a doplňků na podzim a zimu 2012. Kolekce je plná inovativních modelů pro všechny, kteří jdou rádi s dobou a preferují moderní styl.

Ženské kolekci dominují trendy kotníkové kozačky a modely s nápadným šněrováním. Pozornost je soustředěna na kvalitu zpracování a jednoduchost designu bez zbytečných detailů. Dámské modely se vyznačují elegantní siluetou, stabilními podpatky a tvarovanými klínky. Botám dominuje semiš v barvách padlého listí a několik modelů v provedení vysokého lesku, zejména na kozačkách a lodičkách do společnosti.

CCC dámská obuvNová kolekce přináší klasickou řadu v podzimních tónech hnědé, oranžové a červené, odkazujících k aktuálním barevným trendům obuvi.  V kolekci najdeme semišové modely, které letos budou žhavým trendem. Odvážné dámy si jistě oblíbí boty v tzv. army stylu. Potkává se zde funkční obuv se sexy prvky, styl těchto bot bude aspirovat na hit nastávající sezóny. Kotníkové šněrovací boty na podpatku představují CCC Boty v několika barevných i stylových obměnách. Jejich jednoznačným poznávacím znakem je kombinace více textur, zejména semiše a lesklé kůže, výrazné šněrování a kovové prvky. Podzimní kolekce se v obchodech CCC objeví v druhé polovině srpna.

Kolekci doplňují dámské kabelky, které dovedou celkový dojem k dokonalosti. Najdeme zde letos velice moderní tašky indiánského stylu i elegantní kabelky přes rameno hodící se ke slavnostnějším příležitostem. 

CCC obuv

Zástupci značky obuvi CCC oznamují tvář své kolekce podzim/zima 2012. Propagovat ji bude známá topmodelka a jediná česká Miss World Taťána Kuchařová. Fotografování nové kolekce se uskutečnilo na konci května v Paříži a v těchto dnech probíhají finální úpravy fotografií a vizuálů. Kolekce pod patronací Taťány Kuchařové se bude na prodejnách CCC, kterých je v ČR 55 a stále přibývají, postupně objevovat od poloviny srpna.

„Se společností CCC jsme se domluvili na spolupráci a jsem velice ráda, že mohu být tváří značky,“ říká Taťána Kuchařová. „Moc se mi líbily produkty z loňské podzimní a zimní kolekce, stejně tak i ty z té aktuální letní. A když jsem pak viděla fotografie sortimentu na letošní podzim a zimu, byla jsem ještě nadšenější. Všichni milovníci bot a doplňků se mají na co těšit,“ dodává Taťána Kuchařová.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz