Babinet.cz  /  Magazín  /  Dům a zahrada  /  Kvalitní pánev je investice, která se vám vrátí

Kvalitní pánev je investice, která se vám vrátí

28.3.2012 - Redakce Babinet

Na pánve se v žádné kuchyni nepráší. Průměrná hospodyňka totiž svoji pánvičku použije i několikrát denně. Ráno poslouží při přípravě míchaných vajíček, v poledne na ní připravíte řízky a večer palačinky. Pánev zkrátka používáte konstantně. Jak vybrat tu správnou, odolnou a praktickou? Jednoduše. Chtějte keramické pánve.

 
Co dělá keramickou pánev tak výjimečnou? Díky perfektním vlastnostem a funkční tepelné vodivosti pánev dlouho udrží svoji teplotu a i při teplotním snížení zůstane rozpálená. To je neocenitelné. A hlavně ekonomické: energetická úspora se příznivě odrazí na stavu vaší peněženky.

Povrch keramické pánve je uzpůsoben tak, aby se na něm pokrmy nepřipalovaly. Navíc se nemusíte bát, že ho poškrábete: povrch zůstává pořád stejně hladký. Díky speciálním vlastnostem se nemusíte bát ani čištění a umývání. I ty nejpřipálenejší zbytky jídla z pánve lehce a bez drhnutí odstraníte. Povrch je navíc odolný vůči chemické korozi.

Keramická pánev je perfektně vhodná pro lidi se zvýšenou hladinou cholesterolu. Díky svým vlastnostem totiž umožňuje, abyste smažili jen s minimálním množstvím tuku. To přivítají i notoričtí držitelé diet.

Pánev keramická i pánev WOK je investicí do kultury vaší domácí gastronomie. Skutečně kvalitní pánev vám vydrží i přes deset let, nemusíte se proto bát, že ji budete po měsíci vyhazovat. Neocenitelný pomocník bude připraven pořád.

A jak chutná jídlo připravené na kvalitní keramické pánvi? Vaše chuťové pohárky budou mít pré. Pánev podtrhne přirozenou chuť pokrmu a udělá i z obyčejného vepřového řízku kulinářský zážitek. Už se nebudete muset ostýchat pozvat partu přátel na sobotní oběd.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

TerkaP
11.11.2012 23:04

Zrovna jsme investovali do biokeramického nádobí: pánev, hrnec, rendlík u Ety, předtím jsme vařili v titanu, což je také skvělá věc. Protože jsem však měla nádobí již cca 10 let, chtěla jsem vyzkoušet něco nového, když se tak keramický povrch všude doporučuje. Souhlasím s tím, co je výše uvedeno, krásně se nádobí udržuje a nepřipaluje se, mohu ostaním doporučit

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz