Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Kaktusy a všeobecně sukulenty jsou velmi rozšířené a oblíbené rostliny. Jejich...
Úmorné čištění trouby. Existuje vůbec masochista, jehož oblíbenou činností by bylo právě...
H orké léto je nepřítelem krásného trávníku. Ale když budete při zavlažování...
Šanta kočičí se již dlouhá staletí používá jako léčivá rostlina a také jako...
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste nebo zaregistrujte)