Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Pelargonie neboli muškáty. Dá se jim vůbec něco vytknout? Jsou to snad ty nejkrásnější květiny na...
Zmrzlíci se nezadržitelně blíží a s nimi také přijde období velkého sázení....
Ocitli jste se už někdy v domácnosti, penzionu, či restauraci, která dýchala provensálským stylem?...
To je otázka, kterou si dříve či později položí každý rodič. Nejde o jednoduché rozhodnutí, protože...
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)