Babinet.cz  /  Magazín  /  Komerční obsah  /  8 nejžádanějších dárků pro děti v roce 2023

8 nejžádanějších dárků pro děti v roce 2023

5.12.2023 - redakce Babinet.cz

Vybrali jsme pro vás 8 nejžádanějších dárků pro děti. Tyto magické dárky nejen podporují kreativitu a učení, ale také přinášejí jedinečné okamžiky radosti. Pojďte s námi objevit, jak můžeme otevřít dveře do světa dětského zázraku.

foto / Freepik

Děti do 5 let:

Interaktivní magnetické stavebnice:

Kombinuje klasické stavebnice s magnetickými dílky a interaktivními prvky. Děti mohou vytvářet nejrůznější konstrukce a zároveň se učit o základech magnetismu. Díky interaktivitě se rozvíjí nejenom motorika, ale také kreativita a představivost.

Set pro malé parádnice:

Vyberte set, který obsahuje vše potřebné pro malé parádnice. Set může obsahovat vše pro úpravu vlásků, nehtů nebo první malování na obličej.

Děti 6-10 let:

Vědecký experimentální set "Malý Chemik":

Nabízí bezpečné a zábavné experimenty, které děti seznamují s principy chemie a fyziky. Vhodné pro domácí laboratoř, podporuje vědecký zájem a rozvíjí analytické schopnosti. Dárky pro děti v podobě sloučení užitečného se zábavným bude pro vaše ratolesti lákavým zdrojem učení.

DIY Robotická stavebnice se solárním pohonem:

Kombinuje konstrukci robotů s výukou o obnovitelné energii. Děti nejenom staví svého robota, ale seznámí se i s výhodami solární energie a jejím využitím ve světě technologie.

Děti 11-14 let:

Kódovací desková hra "Escape Room":

Propojuje populární koncept únikových her s učením základů programování. Děti řeší logické hádanky pomocí kódování, což zajišťuje zábavu spojenou s rozvojem programátorských dovedností.

Virtuální realita pro edukaci:

Poskytuje edukační obsah v podobě virtuální reality. Děti mohou prozkoumávat historické události, světy pod vodou nebo i vesmír, což nabízí interaktivní a poutavý způsob učení.

Děti 15-18 let:

Origami 3D tiskárna:

Propojuje tradiční origami s moderní technologií 3D tisku. Děti mohou vytvářet složité origami tvary, které poté vytisknou v trojrozměrné podobě, což přináší kombinaci ručního umění a moderní technologie.

Děti 18+ let (pro starší děti a mladistvé):

Gurmánská zkušenostní krabice:

Přináší neopakovatelný zážitek pro milovníky vaření. Každý měsíc nové recepty a exkluzivní suroviny, které rozvíjí dovednosti v kuchyni a zároveň nabízí kulturní a chuťový zážitek.

Rok 2023 přináší do světa dětských dárků nejen inovace, ale také inspiraci. S těmito unikátními produkty rozvíjíme nejen schopnosti dětí, ale také podporujeme jejich touhu objevovat a učit se, vytvářejíce nezapomenutelné momenty radosti a dobrodružství.

 

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz