Babinet.cz  /  Magazín  /  Komerční obsah  /  Tuňák celý s extra panenským olivovým olejem je absolutním vítězem Volby spotřebitelů 2022

Tuňák celý s extra panenským olivovým olejem je absolutním vítězem Volby spotřebitelů 2022

8.12.2022 - redakce Babinet.cz

Letošní ročník nezávislé spotřebitelské soutěže zná své vítěze. Produkty značky Franz Josef Kaiser zvítězily rovnou ve dvou kategoriích, Tuňák celý s extra panenským olivovým olejem se stal dokonce absolutním vítězem.

Celkově se letos utkalo o vítězství 97 firem se 162 výrobky. Z nich 4000 spotřebitelů zvolili 50 vítězů v nejrůznějších kategoriích.

Jednotlivé kategorie odráží poptávku po segmentu produktů pro osoby s potravinovými intolerancemi i ekologické udržitelnosti.

Patrný je zvyšující se zájem o zdravé výrobky. Češi zkrátka chtějí jíst zdravě a zajímá je, co jejich potraviny obsahují. Tento trend se projevil i tím, že se v soutěži objevily i vegetariánské a veganské potraviny.

Absolutní vítěz: Tuňák celý s extra panenským olejem

Spotřebitelé vybrali jako nejlepší novinku roku 2022 náš produkt Tuňák celý s extra panenským olivovým olejem. Ten tedy zvítězil jak ve své kategorii rybí speciality, tak celkově v celé soutěži. 

Tuňák s kapkou extra panenského olivového oleje je skvělý pro přípravu těstovinových i zeleninových salátů i do pomazánek. Asi nemusíme připomínat, že tuňák je zdravý. Obsahuje omega 3 a 6 mastné kyseliny a ve velkém množství obsahuje i vitamíny a minerály. Tuňák má minimum kalorií, a proto je vhodný i při dietě. Pro výrobu našeho tuňáka používáme tuňáky pruhované odlovené v moři u pobřeží Španělska a extra panenský olivový olej.

Připravit si z něj můžete například skvělé citronové špagety s chřestem podle receptu od influencerky Jany Šmíd Winterové, známé také jako Matka v kuchyni.

Vítěz kategorie zelenina: Sušená rajčata

Náš druhý úspěch jsme zaznamenali v kategorii konzervovaná zelenina. Kde zvítězila naše sušená rajčata balená v ALU sáčku. Praktický ALU sáček je možné opakovaně uzavírat, díky tomu můžete odebrat jen tolik kousků, kolik potřebujete. Zbytek tak neztratí svou chuť, vůni ani barvu. Plody pro sušení rostou a zrají pod tureckým sluncem.

Sušená rajčata Franz Josef Kaiser se dají používat do salátů, tampenád či pomazánek. Dají se však i pozobávat samotná jako chuťovka. Vyzkoušet můžete například naši špenátovou roládu s náplní ze sušených rajčat.

Úspěch ve Volbě spotřebitelů je pro nás tou nejvyšší pochvalou a zároveň i motivací do budoucna. Máme velkou radost, že jsou naše produkty mezi spotřebiteli tak oblíbené. Neusínáme však na vavřínech a už teď připravujeme další novinky a inovace našich produktů.

zdroj fotografie: GASTON

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz