Babinet.cz  /  Magazín  /  Styl  /  Soutěž krásy: Miss internet 2006

Soutěž krásy: Miss internet 2006

Redakce Babinet

LifeStyle Show s vyhlášením finalistek MISS INTERNET 2006

Doslova nabitý program čítající 93 vystupujících interpretů přilákal včera večer na téměř čtyřhodinový program LIFESTYLE SHOW do pražského Retro Music Hall stovky lidí. Bohatý program, jehož prvním blokem bylo vystoupení padesátky semifinalistek internetové soutěže krásy MISS INTERNET 2006 a zároveň vyhlášení deseti finalistek, přilákalo stovky diváků nejen z řad nejen uživatelů našich webových stránek www.miss-internet.cz – takzvané VIP Zóny.

„Právě uživatelé internetu rozhodli o finálové desítce, kterou příští týden čeká několikadenní soustředění a posléze finálový galavečer 25. listopadu,“ říká výkonný ředitel soutěže MISS INTERNET. Dívky během večera předvědly přehlídku svatebních šatů značky Nexya od návrhářky Valentina Armandi.

Finalistky největší internetové soutěže krásy MISS INTERNET 2006 jsou:

1. BARBORA BŘACHOVÁ

2. MONIKA KUBÍČKOVÁ

3. IRENA KOPEČNÁ

4. EVA FILDÁNOVÁ

5. DARINA KLEPÁČOVÁ

6. NIKOLA MORAVCOVÁ

7. ALENA DVOŘÁKOVÁ

8. KLÁRA MIKUŠKOVÁ

9. BARBORA SUNKOVSKÁ

10. ZUZANA SOUKUPOVÁ

„Jsem hrozně šťastná, že jsem se do soutěže přihlásila a už se nemůžu dočkat soustředění a finále. Opravdu jsem si celý den s ostatními dívkami moc užila,“ řekla bezprostředně po vyhlášení jedna z finalistek Nikola Moravcová.

Pro zajímavost: „Do největší internetové soutěže krásy MISS INTERNET 2006 se přihlásilo téměř 700 dívek, hlasovaly tisíce uživatelů internetu, kteří také rozhodli o 10 letošních finalistkách! Můžeme ještě zmínit, že nejstarší přihlášené soutěžící bylo 43 let, nejmladší 15, možná i proto, že dovršených 15 let byla jednou z podmínek naší soutěže. Přihlásily se slečny z celé republiky i mimo ní...,“ dodává výkonný ředitel soutěže Kája Pavlíček. Soutěžily slečny samozřejmě hubené, štíhlé ale i „lépe“ tvarované – tím chceme říct, že soutěž MISS INTERNET je určená pro všechny dívky bez omezení ...

Podrobnosti k soutěži naleznete na webu www.miss-internet.cz

Po vyhlášení finalistek MISS INTERNET následovala samotná LIFESTYLE Show: „Po velmi úspěšné lifestylové noci, která se konala v Praze v lednu letošního roku jsme se rozhodli k příležitosti vyhlášení finalistek soutěže Miss Internet uspořádat další, v pořadí druhou LifeStylovou noc,“ říká pořadatel Miloš Adámek.

A co je vlastně ta LifeStyle Show?

Sešli jsme se zde na LIFESTYLE NIGHT – po velmi úspěšné lifestylová noci, která se konala v Praze v lednu letošního roku - JISTĚ VÁS NAPADNE OTÁZKA, CO TEN LIFESTYLE VEČÍREK VLASTNĚ JE? „Cílem této noci je zabrousit do nejrůznějších zákoutí životního stylu a představit Vám nejnovější trendy současného životního stylu! Z oblasti krásy jsme představily 50 nejkrásnějších dívek největší internetové soutěže krásy Miss Internet v šatech designovaných přední českou návrhářkou a držitelou titulu svatební šaty roku Valentinou Armandi. Z oblasti péče o tělo mistra světa v body fitness a Osobního trenéra Renaty Kajdžas. Z oblasti kosmetiky jsme představili designerskou značku Sebastian + přehlídku líčení a účasů v podání Petra Čížka, jednoho z pěti nejlepších kadeřníků Evropy Z oblasti umění, přehlídku šatů vyrobených z netradičních materiálů v podání Kateřiny Britaňakové, houslitu Michala Hejče a mnoho dalších,“ dodává pořadatel Miloš Adámek.

Můžeme prozradit, že snad největší ovace přihlížejících diváků sklidila úpíří show Bruno Banani v předvedení tváře Evropy Justina Valeše, topmodelky Martiny Dvořákové, Karla Frýda a mnoha dalších modelů...

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz