Babinet.cz  /  Magazín  /  Styl  /  Módní trendy: Co se bude nosit na podzim 2021

Módní trendy: Co se bude nosit na podzim 2021

2.8.2021 - redakce Babinet.cz

O tom, že barvami roku 2021 jsou především žlutá a šedá, jste si na našem webu babinet.cz již mohli přečíst. Víte však, jaké módní kousky budou během podzimu tohoto roku trendy? Nechte se inspirovat následujícím článkem.

fotografie: Pexels

I když nám léto ještě zdaleka nekončí, pomalu se začínají udávat módní trendy pro podzim 2021. Jaké to budou a co by ve vašem šatníku rozhodně nemělo chybět?

Obleky – sázka na jistotu

Možná jste si tohoto módního trendu již všimli, neboť se rozhodně nejedná o žádnou novinku. Dámské obleky/saka si ženy zamilovaly již před časem. A není se čemu divit, jsou sexy, dokáží dodat sebevědomí a skvěle se kombinují. Nevěříte? Tak v tom případě byste si jedno takové sako měla určitě pořídit i vy.

Zatímco během léta byly trendy spíše lehčí saka, během podzimu můžete dát přednost saku s více vrstavi a lehkým vypasováním. Vedle rozhodně nešlápnete především s delším blejzrem s páskem například v kombinaci s širokými či zvonovými kalhotami. Kromě klasických košil bude letos trendy doplnit oblek o tenký rolák v sytých odstínech.

Tartanová kostka

Tartanovou kostku lze už víceméně považovat za obvyklý podzimní/zimní vzor. A ani letošní podzim tomu rozhodně nebude jinak. Pokud tedy i vy tento vzor připomínající tradiční skotský oděv máte v oblibě, podzim 2021 bude patřit právě vám. Inspiraci pro oblečení s tímto vzorem hledejte obzvlášť u anglických designérek a v anglických ulicích.

Tartanové kousky se rozhodně nebojte kombinovat například s leopardím vzorem, ale chybu neuděláte ani ve chvíli, kdy tartanovou kostku dopníte něčím méně výrazným a nápadným.

A pokud se rozhodnete si nějaký ten tartanový kousek pořídit, nezapomeňte se vydat do nejrůznějších secondhandů. Právě tam totiž můžete objevit ty pravé tartanové skvosty.

Prošívané bundy

I během podzimu nás mohou zaskočit pořádně chladné až mrazivé dny. V tu chvíli je ideální sáhnout po kvalitní prošívané bundě, ve které vám zima zaručeně nebude. Právě prošívané bundy navíc budou letošní podzim v kurzu.

Menší designéři i velké módní značky se tímto krokem snaží poukázat na to, že tento svršek už dávno nepatří jen ke sportovním či outdoorovým outfitům. Prošívané bundy se proto nemusíte bát nosit přes sukně i šaty. A myslete přitom na to, že čím větší prošívaná bunda je, tím lépe. Hit oversized módních kousků totiž stále přetrvává.

Inspirujte se

A pokud stále hledáte inspiraci pro svůj podzimní šatník, připravili jsme si pro vás galerii plnou skvělým podzimních outfitů, za které by se rozhodně nemusela stydět žádná módní ikona.

fotografie: pexels

fotografie: Pexels

 

fotografie: Pexels

fotografie: Pexels

napsala Dana Klementová

zdroj: zeny.cz/krasa-a-moda, redakce Babinet

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

christiana66
31.8.2021 22:52

Tak jako každý rok se trendy hodně opakují a letos to koukám nebude jinak:) V podstatě můžu říct, že už jsem si v průběhu let pořídila všechny uvedené trendy v článku:) Jeden kousek ale přiznávám potřebuji už obměnit a to prošívanou bundu. Momentálně je všude celkem velký výběr a já už mám jednu vyhlídnutou od zn. Cellbes. Jen se ještě rozhoduji v jaké barvě, ptrolejová nebo rezavá?:)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz