Babinet.cz  /  Recepty  /  Masa a vnitřnosti  /  Námořnické vepřové. Recept pro ty, kteří se nebojí pikantní chuti

Námořnické vepřové. Recept pro ty, kteří se nebojí pikantní chuti

7.9.2020 - AndreaP.

S ostrou chutí jsme se už potkali v jednom z předešlých článků, kdy jsme si společně připravili ďábelské karbenátky. A jelikož je vidět, že ostrá jídla jsou čechům blízká, přinášíme dnes další z těch, u kterých je dobré mít po ruce něco na zapití, v tomto případě pak ideálně pivo.

Potřebujeme:

  • 750 g vepřového masa z kýty
  • 3 lžíce oleje
  • 2-3 lžíce sekané cibulky
  • 100 g sladkokyselých okurek
  • 100 g sterilovaných kapií
  • feferonky
  • 5 lžic pikantního kečupu
  • worcesterová omáčka
  • sůl
  • pepř

 

Vepřové maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a na horkém oleji za stálého míchání ze všech stran opečeme.

Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět, vložíme na menší kousky nakrájené okurky, kapie, rozsekané feferonky, pikantní kečup, pokapeme pár kapkami worcesterové omáčky a podusíme doměkka.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Vložit komentář

Další recepty

Náš tip