Babinet.cz  /  Magazín  /  Styl  /  MERRELL: Dámská Lifestyle kolekce podzim/zima 2013

MERRELL: Dámská Lifestyle kolekce podzim/zima 2013

30.10.2013 - redakce Babinet.cz

Kolekce MERRELL Lifestyle dokonale kombinuje trendy design a nejrůznější technologické vychytávky. Přináší prémiové materiály a originální styl, který podtrhne vaši dobrodružnou povahu. Americká značka MERRELL je známá především díky svým outdoorovým botám. Dnes však stejnou pozornost věnuje i fashion modelům.  MERRELL totiž ví, že nepřízeň počasí dokáže způsobit řadu nepříjemností nejen při výstupu na hřeben velehor ale i při běžné cestě do práce. Proto používá hned několik funkčních technologií, které zaručují teplo, sucho a pohodlí po celý den. "Boty MERRELL můžete zakoupit v eshopu www.dobot.cz. POZOR! Nyní akce – doprava zdrama.

PŘIVÍTEJTE PODZIM BEZ KOMPROMISŮ

MERRELL objevil recept na sychravé podzimní počasí! Má jméno HAVEN AUTUMN. Jak ho poznáte? Hrubá kůže, jemné pásky, módní knoflíčky a hlavně bezkonkurenční komfort! K dostání v hnědé a černé barvě.

 


 

 

 

 

 

 

MERRELL HAVEN AUTUMN

Doporučená cena: 3 099 Kč, 125 Euro

 

TECHNOLIGIE VE SLUŽBÁCH ŽENSKOSTI

Voděodolná úprava, unikátní zateplení, samočisticí podešev – touto výbavou, za kterou by se nemusely stydět ani trekové boty, se pyšní novinky letošní dámské lifestylové kolekce MERRELL SPELLBOUND PEAK, MERRELL DECORA CHANT A MERRELL DECORA PRELUDE . Neuvěřitelné! I bota nabitá technologiemi působí něžně a žensky! Zásluhu na tom nese kombinace pravé kůže s výrazným lemováním a důmyslnými detaily. To vše v trendy barvách letošní zimy. A nebojte se, výrazné šněrování či pásky slouží jen k získání patřičné pozornosti. Vy si boty obujete pomocí zipu na vnitřní straně boty.

 

 

 

 

 

 

MERRELL SPELLBOUND PEAK

Doporučená cena: 3 699 Kč, 150 Euro

 

 

 

 

 

 

 

MERRELL DECORA PRELUDE                                          MERRELL DECORA CHANT

Doporučená cena: 4 499 Kč, 180 Euro                     Doporučená cena: 3 899 Kč, 155 Euro

 

FUNKCE 21. STOLETÍ V RETRO DESIGNU

Hledáte boty do města i na hory? Máme pro vás řešení! Model MERRELL EMERY LACE vás podrží za jakýchkoliv okolností. Na pomoc si vzal nejnovější funkční technologie. Je vyrobený z pravé kůže a semiše. Uvnitř najdete syntetickou kožešinu. Patent M-Select FRESH eliminuje vznik nepříjemnému zápachu a Air Cushion® v patní části vám zajistí výborné odpružení.

 

 

 

 

 

MERRELL EMERY LACE

Doporučená cena: 1 999 Kč, 80 Euro

 

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz