Babinet.cz  /  Magazín  /  Styl  /  Začíná Schwarzkopf Elite MODEL LOOK 2013

Začíná Schwarzkopf Elite MODEL LOOK 2013

8.4.2013 - redakce Babinet.cz

Exkluzivní spolupráce značky Schwarzkopf a prestižní modelingové soutěže Elite Model Look pokračuje i v letošním roce. Jedna z nejlepších značek vlasové kosmetiky na světě

a jednička ve vlasové péči v České republice, značka Schwarzkopf, se tak již potřetí stala generálním partnerem a spoluorganizátorem velkého projektu. Díky němu jsou každoročně objeveny ty nejlepší modelky a skutečné hvězdy módního průmyslu.

„Spolupráce v uplynulých letech se skutečně osvědčila a naše cíle i očekávání se naplnily.  Značka Schwarzkopf dostala příležitost ukázat, že patří v oblasti vlasové kosmetiky ke skutečné špičce. Společně s Elite Model Look pomáháme objevovat pro svět nové a nové modelky, což je pro nás obrovskou výzvou a motivací,“ říká k projektu Radka Šimánková, marketingová manažerka divize Beauty Care, Henkel ČR.

Vlasoví odborníci značky Schwarzkopf budou i v průběhu letošního roku pečovat o kandidátky, a to nejen během castingových kol, ale také před a během národního finále pro Českou a Slovenskou republiku. Podobně jako v uplynulých letech, se bude v rámci exkluzivní spolupráce na všech propagačních materiálech objevovat logo Schwarzkopf Elite Model Look. Toto logo bude zároveň součástí televizní a tiskové reklamní kampaně.

Ambassadorkou Schwarzkopf Elite Model Look se také v letošním roce stala česká topmodelka Taťána Kuchařová, která bude provázet celým letošním ročníkem soutěže. Navštíví také jednotlivá kola castingů a bude se podílet i na výběru modelek. Zároveň zasedne i v porotě na finálovém gala večeru.

„V České republice a na Slovensku má naše soutěž dlouhou tradici. První ročník se konal již v roce 1992. Od té doby projekt objevil mnoho českých a slovenských modelek, které si ve světovém modelingu získaly respekt a uznání. Jsme hrdí na to, že naším generálním partnerem je značka Schwarzkopf. I díky tomu můžeme poskytnout začínajícím modelkám nejen perfektní péči o vlasy, ale i vstup do modelingu na nejvyšší profesionální úrovni. Finalistky soutěže SEML se výborně uplatňují i v reklamách na vlasovou kosmetiku značek z portfolia Henkel, za mnohé vzpomeňme Hanu Jiříčkovou, Viktórii Halenárovou či Andreu Bagiovou. Díky spolupráci se Schwarzkopf stoupá i celková úroveň a vizibilita castingů a finálového galavečera. Jsem také velmi potěšen, že ambassadorkami našeho společného projektu se i tento rok staly topmodelky Taťána Kuchařová a Míša Kocianová“, říká ředitel soutěže Sáša Jány PhD.

Značka Schwarzkopf

Od chvíle, kdy si chemik Hans Schwarzkopf otevřel v Berlíně svou malou drogerii, uplynulo již 113 let. Dnešní mega značka Schwarzkopf, jedna z nejsilnějších značek firmy Henkel, zaštiťuje produkty pro barvení vlasů, péči i styling. Po celá léta značka Schwarzkopf vytrvale rostla a dnes patří k hlavním hráčům na světovém trhu. Od svých počátků se věnuje vývoji inovativních produktů a technologií a k dnešnímu dni má podáno přes 7 600 patentů. Právě díky značce Schwarzkopf společnost Henkel dokazuje, že je možné značky opakovaně přizpůsobovat současným trendům a poptávce, a tak je udržet po velice dlouhou dobu úspěšně na trhu.

Soutěž Elite MODEL LOOK

Od svého vzniku v roce 1983 vyhledává soutěž Elite Model Look nové talenty po celém světě. Objemem, kvalitou a profesionálním přístupem je dnes tato soutěž největší a nejprestižnější svého druhu na světě. Soutěž Elite Model Look odstartovala kariéru mnohých tváří známých z titulních stran světových módních časopisů jako Gisele Bündchen, Alessandra Ambrosio, Cindy Crawford, Linda Evangelista či Diane Krueger. V České republice a na Slovensku se soutěž organizuje od roku 1992 a mnohým českým a slovenským modelkám pomohla odstartovat jejich kariéru. Za všechny jmenujme například Denisu Dvořákovou, Lindu Vojtovou, Hanu Jiříčkovou nebo Petru Němcovou.

Více na ELITE MODEL LOOK

 

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz