- 450 g polohrubé mouky
- 100 g Hery
- 2 vejce
- 70 g cukru moučky
- špetička muškátového květu
- sůl
- kvásek z 1,5 dl vlažného mléka
- 20-22 g droždí a 3 lžiček cukru krystalu
- 2 lžíce mléka
- 1 vejce
- 1 tvaroh
- 4 meruňky
Bramborová musaka je chutný pokrm, který má své kořeny na Balkáně a Blízkém...
Rybí filé zapečené v alobalu je lahodný pokrm, který můžete připravit snadno a rychle, a to jak doma v...
Tento víkend je slunečný a teplý a tak mnohé z nás počasí doslova výtahlo ven, ať už na...
Kedlubnový mozeček je jednoduché a rychlé jídlo, které se skvěle hodí k večeři. Jeho...
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)