Dnes vám přináším recept, který jsem vyhledala v záplavě receptů z našich diskuzních fór , kde si mezi sebou uživatelky vyměňují nejen recepty...
Zpět na článek-
Guláš nemusí být vždy jen masový. Z hlívy ústřičné je téměř k nerozeznání od pravého
Kdo z nás by neměl rád guláš? Porce masa v lahodné šťávičce, k tomu pořádný...
-
Černý bez v rozkvětu: Od léčivých květů po lahodné recepty
Když se rozhlédneme kolem, jistě si všimneme, že začíná kvést černý bez. Tento květ černého...
-
Pikantní kuřecí požitek na špejli s vínovo-zeleninovou směsí
Kuřecí špízy jsou skvělou volbou pro každou příležitost, ať už se jedná o rodinný oběd nebo...
-
Odlehčený, jarní a plný svěžesti. Bramborový salát s červenou řepou
Bramborový salát s tunou majonézy, který ve většině domácností vévodí...
Oblíbené recepty
- Oblíbený recept našich babiček? Pampeliškový sirup, který nesměl chybět v žádné domácnosti
- Stonky plné chuti: Rebarbora jako inspirace pro každého kuchaře
- Zapečené brambory aneb rychlý a sytý pokrm za pár korun
- Zamilované kuře: Neodolatelný recept pro májovou romantiku
- Tvarožník nejen na neděli. Minimum těsta a vysoká vrstva tvarohové náplně
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
My v tom doma povaříme pak brambory, vyndáme ty žebra a uvaříme brambory, to maso obereme a rozmixujeme. Pak to vložíme do té vody s těma uvařenýma bramborama, šlehačka rozkvedlaná s moukou. Sůl, ocet i trochu cukru. Jinak koření jak je psané v receptu, je toho velký kastról - který se málem i vylíže . . . Mňamka . . .
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.