Recepty | Masa a vnitřnosti
-
Sekaná s kořenovou zeleninou a smetanovou omáčkou
Představte si příjemný večer, kdy jste unaveni z práce již doma, a váš domov se naplní vůní...
-
Pikantní formanské závitky s kapií a párkem
Vepřové závitky s kapií a párkem jsou skvělým příkladem toho, jak z tradičních surovin...
-
Pikantní játra s orientálním kořením
Pro všechny milovníky výrazných a kořeněných chutí máme dnes něco speciálního....
-
Venkovský králík v bylinkové omáčce
Králík patří mezi tradiční maso, které si našlo cestu do mnoha domácností...
-
Experiment v kuchyni aneb jak propašovat lilek na talíř
Občas narazíme na recept, který nás prostě chytí za srdce. A tohle přesně byl ten případ. Když jsem totiž...
-
Jak na perfektní pečené kuře? Citrón, česnek, bílé víno a tymiánová omáčka
Kuřecí maso patří mezi neoblíbenější suroviny v našich kuchyních. Jeho univerzálnost...
-
Pivní kuře na plechovce
Dnešní recept je skvělou ukázkou toho, jak lze jednoduché ingredience proměnit v gurmánský...
-
Pečené kuře s bramborami a zeleninou z jednoho pekáče
Jednoduché, rychlé a chutné - to jsou "recepty z jednoho hrnce", které ušetří nejen čas, ale...
-
Klasické vepřenky s voňavou cibulí a bohatou zeleninovou oblohou. Lepší večeři si nemůžete ani přát!
Vůně šťavnatého vepřového masa doplněného pikantní chutí čerstvé cibule, tak přesně to jsou...
-
Kuře v rajčatovo-smetanové omáčce s noky
Kuře s rajčaty a smetanou je pokrm jako stvořený pro chvíle, kdy chcete potěšit svou rodinu chutným a...
-
Lahodné krůtí nudle s čerstvým zázvorem a sezamovým olejem
Máte rádi chutě asijské kuchyně, které jsou plné čerstvé zeleniny? Pak vyzkoušejte tento...
-
Podzimní delikatesa: Kuřecí maso s jeřabinovou omáčkou
Jeřabina je podzimní poklad, který přináší nejen krásu do naších zahrad, ale...
-
Lehkost na talíři aneb rybí filé s brokolicí
Představte si jemné rybí filé doplněné o čerstvou křupavou brokolici, a získáte přesně...
-
Pečené rybí filé s brambory a zeleninou. Vše v alobalu a za pár minut
Představte si šťavnaté rybí filé, jehož chuť umocňují aromatické bylinky a spoustu zeleniny. ...
-
Kuřecí plátky na badyánu s vínovými švestkami
Kuřecí maso je v kuchyni velmi oblíbené, i když je samostatně chutově dosti nevýrazné. Což ale nebude platit...
-
Teplé i studené, pomalu pečené vepřové maso, které si zamilujete
Pomalu pečené vepřové maso je skvělou volbou pro každou příležitost. Díky dlouhému pečení při...
- Vraťte se do dětství a vyhrajte hru Dostihy a sázky v retro edici s ikonickým kufříkem
- Soutěžte o exkluzivní kuchařku „Když jídlo spojuje“, kterou za nákupy získáte v Lidlu
- Soutěžte o přípravky Naturevia, díky nimž zaženete podzimní splíny
- Soutěžte o balíček antistresové kosmetiky For Life & Madaga
- Soutěžte a vyhrajte doplňky stravy a podpořte svou imunitu
- Jihočeská obec Kájov, opředená celou řadou záhad a pověstí
- Prokletí Draka: Temná záhada smrti Bruce Leeho
- Prokletí hradů Točník a Žebrák: Temné příběhy duchů a tajemství krále
- Záhadný hrad Kost: Jeho tajuplná atmosféra stále přitahuje návštěvníky
- Světově unikátní, rozlehlé katakomby v Oděse, které přináší smrt
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz