Sekaná je na první pohled úplně jednoduché, a pro někoho možná až obyčejné jídlo. Nicméně je to klasika, která prostě nikdy nezklame, a málokdy...
Zpět na článekŠtavnatá a chutná staročeská sekaná z bůčku
Další recepty
-
Trpělivost přináší dokonalou chuť aneb upravená klasika hovězí na pivu
Máte chuť na něco pořádného, co dodá energii, zasytí, zahřeje a zároveň zachutná? Tento recept...
-
Sezóna černého bezu začíná! Jak jej využít naplno?
S příchodem jara, respektive právě v tomto období, můžeme kolem sebe spatřit rozkvétající...
-
Postní bramborové placky s medem
Velký pátek je jedním z nejvýznamnějších dnů křesťanského roku. Připomíná...
-
Velkopáteční houbový kuba: Starodávná postní lahůdka
Velký pátek je v mnoha domácnostech dnem bez masa, což nahrává tradičním pokrmům, které si...
Oblíbené recepty
- 10 kouzelných způsobů, jak využít pampelišky v kuchyni
- Pampeliška v kuchyni: Zdraví, chuť a udržitelnost v jednom
- Cesta čokolády aneb od kakaového bobu po lahodný dezert v podobě lava dortíčků
- Je kopřiva jen plevel? Ne, je to poklad pro váš talíř!
- Lehký jarní oběd? Krémová pórková polévka s pažitkou
Náš tip
-
Procvičte si nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
-
Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.