Dějiny rybí kuchyně sahají do odbobí 10 až 12 tisíc let před naším letopočtem. Je tedy zřejmé, že byli již tenkrát velmi oblíbenou potravinou a...
Zpět na článekŠikovné rady pro rybí kuchyni
Další recepty
-
Pečené kuře s bramborami a zeleninou z jednoho pekáče
Jednoduché, rychlé a chutné - to jsou "recepty z jednoho hrnce", které ušetří nejen čas, ale...
-
Klasické vepřenky s voňavou cibulí a bohatou zeleninovou oblohou. Lepší večeři si nemůžete ani přát!
Vůně šťavnatého vepřového masa doplněného pikantní chutí čerstvé cibule, tak přesně to jsou...
-
Kuře v rajčatovo-smetanové omáčce s noky
Kuře s rajčaty a smetanou je pokrm jako stvořený pro chvíle, kdy chcete potěšit svou rodinu chutným a...
-
Lahodné krůtí nudle s čerstvým zázvorem a sezamovým olejem
Máte rádi chutě asijské kuchyně, které jsou plné čerstvé zeleniny? Pak vyzkoušejte tento...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.