Chystáte se o víkendu vrhnout na husu martinskou? Zkuste ji připravit, jak radí Florentyna... Sychravější a studenější polovina podzimu...
Zpět na článekVíno, husy a sníh na sv.Martina
Další recepty
-
Od Tučného čtvrtka k postnímu ránu aneb tradiční oslavy masopustu a hromada koblih k tomu
Dnes slavíme Tučný čtvrtek, známý také jako Tučňák, což znamená začátek...
-
Objevte tajemství lahodného vepřového na pivě
Češi milují pivo, což je důvod, proč tento "tekutý chléb," jak se mu často říká, přinést i do...
-
Neodolatelné moravské koláče s nádivkou a křupavou drobenkou krok za krokem
Moravské koláče jsou neodmyslitelnou součástí masopustu a všech rodinných slavností. Tyto...
-
Víte, které chipsy jsou nejlepší? Jsou to dokřupava vysmažené škvarky
Kdo by odolal vůni čerstvých škvarků a domácího sádla? Tato tradiční česká pochoutka se skvěle...
Oblíbené recepty
- Valentýnské osvěžení aneb jahodový cheesecake pro vaši lásku
- Aromatické čočkové pyré s pita chlebem
- Zdravé bezlepkové pohankové palačinky s tipy na úpravy ve sladké i slané verzi
- Jak proměnit obyčejné brambory v lahodný pokrm? Vyzkoušejte křupavé bramborové omelety!
- Z lásky pečený: Jednoduchý kefírový moučník na den svatého Valentýna
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
Vaše názory
V prvním receptu má být asi správněji hřbetem nahoru, kůže je přece kolem celé husy. Já bych si asi dala tu s ovoce a pekla bych ji taky dost dlouho. Nejlíp je nachystat si husu na pekáč večer a ráno ji hned v šest šoupnout do trouby. Dát nízkou teplotu. Husu do trouby, my zpátky do peřin. Husa nepotřebuje hlídat a my se musíme dospat.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.