Chystáte se o víkendu vrhnout na husu martinskou? Zkuste ji připravit, jak radí Florentyna... Sychravější a studenější polovina podzimu...
Zpět na článekVíno, husy a sníh na sv.Martina
Další recepty
-
Štědrovečerní kapr jako od babičky. Vyzkoušejte úpravu na černo i na modro
Dalo by se říct, že kapr symbol dnešních Vánoc je vlastně nejmladší českou tradicí. Ryby v 16....
-
Rybí polévka je téměř nezbytností české štědrovečerní večeře! Jak si jí připravit?
Vánoční rybí polévka je jednou z těch tradičních lahůdek, které dokážou v okamžiku navodit tu...
-
Užitečné tipy, jak na nejlepší bramborový salát
Co domácnost, to recept na bramborový salát. Ponechme teď stranou otázku, jestli do něj dávat celer, nebo ne...
-
Symbolem Vánoc je vánočka. Jak si jí bez stresu upéct?
Symbolem českých Vánoc je bezesporu vánočka. Je nezbytnou součástí každého vánočního...
Oblíbené recepty
- Máte rádi kefír či podmáslí? Připravte si z nich skvělé nadýchané palačinky
- Čarujeme s mletým masem v kuchyni. Připravte si efektivní pštrosí vejce
- Domácí jablečný závin na neděli aneb vůně, která zaplní vaší kuchyň
- Kouzlo Orientu aneb jak si doma snadno připravit vegetariánský Falafel
- Gurmánské plněné kuře s bohatou nádivkou
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
V prvním receptu má být asi správněji hřbetem nahoru, kůže je přece kolem celé husy. Já bych si asi dala tu s ovoce a pekla bych ji taky dost dlouho. Nejlíp je nachystat si husu na pekáč večer a ráno ji hned v šest šoupnout do trouby. Dát nízkou teplotu. Husu do trouby, my zpátky do peřin. Husa nepotřebuje hlídat a my se musíme dospat.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.