"Na pomazánky a obložené chlebíčky krájíme buď dlouhou bílou žemli nebo chléb na tenké krajíčky, nebo vykrájíme chlebíčky (bílou žemli) na 1/2...
Zpět na článekVaječná pomazánka dle Marie Janků Sandtnerové
Další recepty
Oblíbené recepty
- Čarujeme s mletým masem v kuchyni. Připravte si efektivní pštrosí vejce
- Kouzlo Orientu aneb jak si doma snadno připravit vegetariánský Falafel
- Domácí jablečný závin na neděli aneb vůně, která zaplní vaší kuchyň
- Gurmánské plněné kuře s bohatou nádivkou
- Perníčky jako symbol tradičních Vánoc a rodinných tradic
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.