Hot dog je nový burger
Trendy už dávno nejsou jen otázkou oblékání. Ovlivňují i to, co budeme grilovat. Jistě jste jako malí opékali buřty nebo zahrabávali brambory do popela. V posledních letech se hřál na výslunní burger, který dnes nechybí v nabídce snad žádného podniku. Ale protože si tento pokrm dopřáváme už nějaký ten pátek, je čas na změnu. Burger je mrtev, ať žije hot dog! A je úplně jedno, jestli sáhnete po kečupu, hořčici nebo něčem úplně jiném.
Americký Hot dog
Na 4 porce potřebujeme:
4 nožičky kvalitních hovězích párků
4 brioškové bagetky
1/2 ledového salátu
10 dkg čedaru
10 dkg anglické slaniny
1 červenou cibuli
2 nakládané okurky
100 ml Amerického dressingu Spak
Postup:
Cibuli a okurky nakrájíme nadrobno a smícháme s Americkým dressingem Spak. Slaninu si nakrájíme na tenčí proužky a opečeme dokřupava. Čedar si nastrouháme na hrubším struhadle. Ledový salát nasekáme nadrobno. Bagetky si v půlce nakrojíme a opečeme ze všech stran, poté do nich vložíme párky, které zasypeme nastrouhaným čedarem, opečenou slaninou, ledovým salátem, a nakonec přidáme Americký dressing Spak.
TIP
Na hranolky, steaky, burgery, hot dogy a vše ostatní. Nový kečup SPAK Master je tím nejlepším, co můžete v kuchyni použít, nebo jen tak zamlsat. Hans Peter Spak se podělil o rodinné tajemství, aby mohl vzniknout skvost mezi kečupy. Mezi ostatními vyniká ojedinělým složením – bohatým podílem rajčat (210 gramů rajčat na 100 gramů kečupu) a nulovým obsahem zahušťovadel, konzervantů a barviv. SPAK Master obsahuje jen koření, ocet a cukr. Nic víc.
Prvotřídní kečup si zaslouží také prémiový obal. Sklo díky svým vlastnostem dokonale uchovává chuť, vůni i barvu kečupu. Výroba skla navíc představuje menší ekologickou zátěž pro životní prostředí než plast. SPAK Master je k dostání ve dvou baleních: 340 g za doporučenou maloobchodní cenu 37,90 Kč a 530 g za 44,90 Kč.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.