4 porce
- 4 ks kuřecích prsou bez kůže (RABBIT Trhový Štěpánov)
- 250 g čerstvého špenátu nebo mraženého listového špenátu (AGRO Jesenice)
- 100 g balkánského sýra (MLÉKÁRNA POLNÁ)
- 8 dlouhých plátků anglické slaniny
- sůl
- špetka pálivé papriky
Postup:
Čerstvý nebo mražený špenát důkladně očistíme a spaříme v osolené vodě. Necháme okapat a smícháme s jemně pokrájeným sýrem.
Jednotlivá prsa rozkrojíme na 4 kusy, lehce naklepeme a na každý přidáme směs špenátu s balkánským sýrem. Plátky stočíme a každý minizávitek zabalíme do poloviny slaniny. Potom je napícháme na grilovací špejle a grilujeme 6–7 minut z každé strany.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.