4 porce
- 4 ks jablek (CZ FRUIT)
- špetka soli
- lžíce medu
- 30 g másla
- 1 Král sýrů Hermelín sezónní cibulka s pažitkou (TPK)
- 50 g mandlí
- 80 g Anglické slaniny (Moravan – masná výroba)
- 1 balení Tuty krekry cibule a kmín (Jana Večerková)
Postup:
Jablka opláchneme a vykrajovačem odstraníme jádřinec. V pánvičce rozpustíme máslo s medem, solí a jablka směsí potřeme uvnitř i zvenku.
Hermelín pokrájíme na kostičky a dáme do mísy, přidáme pokrájenou slaninu, drcené mandle s drcenými krekry a směs důkladně promícháme a naplníme do jablek. Grilujeme asi 20 minut. Pokud nemáme gril s poklicí, zabalíme jablka do alobalu.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.