- 250g Mozzarella Galbani Maxi nakrájená na plátky
- 4 pita chleby
- čerstvá máta
- natrhané listy salátu
- 1 červená paprika nakrájená na proužky
- 1 žlutá paprika nakrájená na proužky
- salátový dresink dle chuti
Pita chléb opečte na grilu, rozkrojte, naplňte plátky Mozzarelly Galbani, mátou, lístky salátu a proužky papriky.
Zakápněte salátovým dresinkem dle chuti a podávejte.
Mozzarellu Galbani jistě nemusíme představovat: svěží mléčná chuť, jednoduché použití, vhodná pro studenou i teplou kuchyni. „Je mnoho způsobů, jak si Mozzarellu Galbani vychutnat. Svou lehkostí vás jistě naláká recept Mozzarella v pita chlebu. Obojí poslouží jako výborná zdravá svačinka i lehká večeře nebo příloha k něčemu většímu,“ nabízí Emmeline Austruy, produktová manažerka značky Galbani, další možnosti uplatnění mozzarelly v kuchyni.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.