- 4 červené pariky - zbavené jader a nakrájené na čtvrtky
- 8 šalotek - očištěných a rozpůlených
- 1 lžička čerstvých lístků tymiánu
- 1 lžička čerstvé rozmarýny
- 3 plátky kuřecích prsíček nakrájených na tenké nudličky
- 1 lžička olivového oleje
- 350 g nudlí
- 50 g kešu oříšků
- čenek
- sůl
- pepř
Troubu předehřejte na 200 stupňů Celsia. Zapékací formu vytřete olivovým olejem. Naskládejte papriku, šalotky a česnek do formy a posypte tymiánem a rozmarýnem. Zapečte v troubě 10 minut. Přidejte kuře a pečte dalších 10 minut. V hrnci přiveďte k varu vodu, přidejte sůl, olivový olej a nudle. Vařte nudle 10 minut dokud nejsou "al dente - na zkus". Když je kuře hotové a zelenina je měkká a po krajích hnědá, smíchejte je s nudlemi, pak vmíchejte kešu oříšky, osolte a opepřete.
Nevíte co je vařit "al dente"? Přečtěte si naše POJEDNÁNÍ O TĚSTOVINÁCH.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.