- 1 kachna domácí
- 1 kachna divoká
- 2 mrkve
- 1 petržel
- sůl
- celý pepř
- kousek celeru
- cibule
- nové koření
- bobkový list
- tymián
- 2 lžíce oleje
Divokou kachnu rozdělíme na čtvrtky, posolíme a udusíme na oleji s nakrájenou zeleninou a kořením do poloměkka. Domácí kachnu osušíme a naplníme divokou kachnou i ze směsí zeleniny a pečeme doměkka.
Další recepty na úpravu kachny:
- Kachna na hruškách
- Kachna na víně s paprikami a bazalkou
- Šťavnatá kachna
- Pikantní kachna
- Pečená kachna s mandlemi a jablky
- Kachna na medu
- Flámská kachna
- Kachna s olivami
- Kachna na boloňský způsob
- Kachna nadivoko
- Kachna na pomerančích
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.