- 1 ks kaprů asi 2kg
- tymián, sůl a pepř
- citróny 2ks
- máslo 0,2kg
- kopr a tymián po snítkách postup Kapra vykucháme a odšupujeme. Připravíme filety a nasolíme a opepříme. Z 1 citrónu nastrouháme kůrku a smícháme s máslem a šťávou z citrónu. Máslo dáme do na kapra s bylinkami a dáme do pekáče péct do trouby asi na 20 min při 200C. Omáčka Šalotka 1ks, máslo 1pl, rybí vývar 0,1l, víno bílé 0,1l, citrónová šťáva a kůra z 1ks, 4 pl másla. Postup Šalotku zesklovatíme na másle, zalijeme vínem svaříme přidáme vývar, převaříme, dochutíme citrónem solí a pepřem a zahustíme máslem. Ideální příloha brambory www.rybadomaci.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.