Babinet.cz  /  Recepty  /  Recepty  /  Dušený tuňák s vejci

Dušený tuňák s vejci

25.3.2006 - Redakce Babinet

  • 1 větší konzerva tuňáka nebo 250 g tuňáka mraženého
  • 1 cibule
  • 3-4 vejce
  • sůl
  • pepř
  • 0,5 dl oleje
Na oleji osmažíme nakrájenou větší cibuli, přidáme maso z konzervy, opepříme a důkladně prohřejeme. Případně syrového tuňáka osolíme, opepříme a důkladně opečeme. Do prohřátého masa s cibulí přidáme vejce, promícháme a dobře prohřejeme, podle chuti přisolíme. Podáváme s chlebem.

Vaše názory

Pro vložení komentáře se prosím nebo zaregistrujte.

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz