Babinet.cz  /  Recepty  /  Bezmasá jídla  /  Plněné houby po milánsku

Plněné houby po milánsku

22.11.2005 - Redakce Babinet

  • 16 větších kloboučků hříbků
  • 80 g másla
  • 20 g cibule
  • 1 lžíce sekané petrželky
  • 3 lžíce prosáté strouhanky
  • 2 lžíce bešamelové omáčky
  • sůl
  • pepř

Houby očistíme a na spodu každého kloboučku vyhloubíme dutinu. Na části másla zpšníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme vydlabanou dřeň, která nám zůstala po úpravě kloboučků, osolíme, opepříme, vmícháme sekanou petrželku a vše spojíme bešamelem. Připravené kloboučky naplníme směsí a dáme do máslem vymazané ohnivzdorné misky, povrch posypeme strouhankou, pokapeme zbytkem rozpuštěného másla a velmi zvolna zapékáme v mírně vyhřáté troubě.

Vaše názory

Pro vložení komentáře se prosím nebo zaregistrujte.

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz