Pro 4 osoby:
- 500 g sušených krátkých těstovin (penne, spirály, mašličky)
- menší sklenice černých oliv, pokrájených
- 2 lžíce kapary
- 100 ml rajčatového pyré
- 2 stroužky česneku
- 2 lžíce extra panenského olivového oleje
- lístky oregana nebo bazalky
- 1 balení tuňáka v tomatě Rio Mare Rosso
- sůl, pepř Těstoviny dejte vařit v dostatečném množství osolené vody dle návodu na obalu. Mezitím nakrájejte česnek na plátky a 1 minutu je opékejte na velké pánvi s olivovým olejem. Přidejte tuňáka i s omáčkou, rajčatové pyré, olivy a kapary. Nechte několik minut prohřát, aby se chutě spojily, nakonec dochuťte bylinkami, solí a pepřem. Do pánve přidejte uvařené a scezené těstoviny, promíchejte s omáčkou a ihned podávejte. Pro výraznější chuť můžete posypat čerstvě nastrouhaným parmazánem. Rio Mare, značka proslulá svou vysokou kvalitou na trhu rybích delikates, přináší v těchto dnech na český trh novinku – steaky z tuňáka v rajčatové omáčce Rio Mare Rosso. Kombinace tuňákového masa s jemně pikantní rajčatovou omáčkou nabízí českým spotřebitelům oblíbenou variaci tradiční konzervované rybí pochoutky v kvalitě Rio Mare. Tuňákové steaky Rio Mare Rosso v balení 160 g jsou k dostání v široké prodejní síti za doporučenou maloobchodní cenu 59,90 Kč.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.