odřezky a kosti z jehněčího masa (v množství asi 2 kůstky a pár kousků odřezků), 1 brambora, 1 velká mrkev, 1 větší petržel, kousek celerové natě - nemusí být, 1,5 l vody, 1 dcl mléka, 2 lžičky sekané natě kopru, 4 lžičky jablečného octa, sůl, mletý černý pepř Kosti, odřezky a očištěnou, na kousky nakrájenou zeleninu přiveďte v osolené vodě k varu a nechte probublávat až do chvíle, kdy se vypaří zhruba 1/4 objemu vody. Přilijte 1 dcl mléka, 4 lžičky jablečného octa a přidejte sekaný kopr. Promíchejte, osolte, opepřete a podávejte.
-
Grilovaný chléb s pikantní sýrovou pomazánkou
Sýr feta 500 g. Plnotučné mléko 50 ml. Jogurt bílý 100 g. Olivový olej 100 ml. Pálivá paprika 1 ks (cca 20 g.) ...
-
Infinit otevřel restauraci Sezio v provensálském stylu
Síť relaxačních center Infinit otevřela na Praze 9 ve Sportcentru Step novou restauraci Sezio. Posláním Sezio restaurant je poskytovat...
-
Kuchaři a cukráři představí svůj um na soutěži Gastro Hradec
Šanci prohlédnout si nejrůznější výrobky kuchařů a cukrářů budou mít ve čtvrtek návštěvníci Kongresového centra Aldis v Hradci Králové, kde...
-
Sýry jsou tím správným výběrem pro chvilky odpočinku
Řada SPECIALITY Krále Sýrů nabízí výjimečné, chuťově vytříbené sýry, Král Sýrů Hermadur, Král Sýrů Charakter a Král Sýrů Kozí. Tyto lahodné...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.