Letos na mě – jako ostatně každé jaro – dolehly moje nadbytečné kilogramy s intenzitou přímo úměrnou intenzitě slunečního svitu – záleží, co...
Zpět na článekJablečná dieta
Další z magazínu
-
Brzy zavládne silné astrologické znamení Býka. Jací jsou lidé narození v tomto znamení?
Lidé ve znamení Býka se narodili mezi 20. dubnem a 21. květnem. Toto znamení je spojeno s živlem země, stojí...
-
Jak správně reagovat, když dítě lže: Netrestejte ratolest mlčením a snažte se potomka spíše pochopit
Když dítě zalže, mnoho rodičů to pochopitelně zaskočí. Většina bývá zklamaná a obavy z toho, co...
-
Komu se dá věřit a kdo vyzradí každé tajemství? Drby podle znamení zvěrokruhu
Drby. Pro někoho nevinná zábava, pro jiného toxická past. Každý z nás k nim má...
-
Znamení zvěrokruhu a rozchody: Býk už tak těžkou situaci ještě zhoršuje, Váhy vztahy končí v klidu
Každé znamení zvěrokruhu přistupuje k lásce jinak, a stejně tak odlišně zvládá i rozchody. Někdo si...
Nejčtenější články
Náš tip
-
Procvičte si nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
-
Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.
Vaše názory
možná jako detox ano, ale jinak to chce něco kaloricky vyvážené, třeba proteinovou dietu
jablíčko jako zpestření jídla ano, ale jablečná dieta ne. Hrozí riziko jojo efektu. Jediná dieta, kterou jsem kdy držela a pomohla mi je bonedere https://www.bonedere.cz/rubriky/jidelnicek/
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.