Střídání námrazy, náledí a sněhových srážek komplikuje bezpečný pohyb chodců. Za...
Zpět na článekZa úraz na kluzkém chodníku může jeho majitel
Další z magazínu
-
Přišlo vám vyúčtování za energie, ale máte pocit, že v něm něco nesedí?
Vyúčtování obsahuje mnoho položek, a tak může být složité se v něm vyznat. Cena některých položek je...
-
Dárky k MDŽ, které dostávaly ženy v 70. a 80. letech v Československu. Pamatujete si mýdla ve zdobených papírových kazetách?
Krása je pojem, který rezonuje napříč společností již od nepaměti. Každý ji vnímá a...
-
Trvalý pobyt v nájmu? Jde to, nenechte se odradit
Nájemní bydlení volí stále více Čechů – ať už proto, že se nechtějí vázat...
-
Testování výrobků z Temu odhalilo závažná bezpečnostní rizika
Nízké ceny ale i široká nabídka na čínském tržišti Temu stále přitahují...
Nejčtenější články
- Znamení zvěrokruhu a jejich skryté závislosti: Berani hladoví po adrenalinu, Panny se ztrácí v detailech
- Nedělejte vše za své děti a veďte je k samostatnosti. Co z domácích povinností zvládnou podle věku
- Berani to se slovy umí a Váhy jsou nerady středem pozornosti. Jak je na tom s komunikací vaše znamení
- Že jste podivíni a nemáte rádi lidi? Omyl. Být introvertem má spoustu výhod
- „Vše je možné, když člověk věří svým schopnostem a umí si stanovit priority,“ říká maminka čtyř synů a hlavní sestra říčanské nemocnice
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Dám tu otázku zde do této kategorie, zajímají mě výslovně různé skryté, nepochopiltené poplatky ve zdravotnictví a zda je to vůbec zákonné? Dva příklady z nedávné doby - šla jsem si na gynekolii pro recept, zaplatila jsem 250 Kč color block game, jelikož to byl recept na mou žádost (v lékárně jsem pak pochopitelně doplatila celý lék samotný). Žádný papír o zaplacení, nic. Druhá situace - revmatologie - nasazeny kortikoifní infuze (běžně se dává 10, já měla 5), za každou poplatek 250,- Kč. Proboha za co? Chápete to někdo, setkává se s tím také někdo další?
Dám tu otázku zde do této kategorie, zajímají mě výslovně různé skryté, nepochopiltené poplatky ve zdravotnictví a zda je to vůbec zákonné? Dva příklady z nedávné doby - šla jsem si na gynekolii pro recept, zaplatila jsem 250 Kč [url=https://colorblock-game.org/]color block game[/url], jelikož to byl recept na mou žádost (v lékárně jsem pak pochopitelně doplatila celý lék samotný). Žádný papír o zaplacení, nic. Druhá situace - revmatologie - nasazeny kortikoifní infuze (běžně se dává 10, já měla 5), za každou poplatek 250,- Kč. Proboha za co? Chápete to někdo, setkává se s tím také někdo další?
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.