Fermentované či kvašené pokrmy totiž prospívají zdraví střev, a tudíž celému tělu. ...
Zpět na článek
Babinet.cz /
Magazín /
Rady a postřehy do kuchyně /
Dejte šanci fermentaci: Proč jsou kvašené potraviny... /
Vaše názory
Dejte šanci fermentaci: Proč jsou kvašené potraviny zdravé
Další z magazínu
-
Pašijový týden den po dni: Kdy se má jíst zelené a který den je nejpřísnější půst
Pašijový týden je pevně spjat s velikonočním obdobím a je nabitý zvyky a tradicemi....
-
Jak vařit pro jednoho? Jde to snadno a bez plýtvání
Stravování v domácnosti pro jednoho může být složité obzvláště s ohledem na zdravý a...
-
Kuřátka z vařených vajec, sladké Boží milosti a další dobroty, které mohou být na velikonoční tabuli
Škaredá středa, Zelený čtvrtek, Velký pátek nebo Bílá sobota. Jaká jídla by se...
-
Jak na smažák trochu jinak? Experimentujte s různými sýry a vylepšenou strouhankou
Kombinace křupavé strouhanky a dokonale rozteklého sýra je synonymem komfortního jídla, které si...
Nejčtenější články
- Velký jarní horoskop 2025: Ryby konečně skoncují s konfliktem, Střelci se přestanou komicky vymlouvat
- První manželka Přemysla Otakara II.: Stárnoucí žena vedle mladého krále, který jí nikdy nemiloval
- Sílu a moudrost květin představí Květnomluva na zámku Loučeň
- Dubnové akce ve středních Čechách: Hrnčířské slavnosti, středověká bitva nebo Velikonoce na zámku
- Beran, ohnivé znamení plné odvahy a sebevědomé energie. Přichází společně s jarem a vládne mu planeta Mars
Náš tip
-
Procvičte si nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
-
Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.