A jaký to teda je, mít dítě? Změnilo tě to hodně? Ptají se mě občas moje bezdětné kamarádky nebo matky „soon to be“, co už si přes břicho na ...
Zpět na článek
Babinet.cz /
Magazín /
Život a vztahy /
Čekáte dítě. Jste připraveni, že se změní úplně... /
Vaše názory
Čekáte dítě. Jste připraveni, že se změní úplně vše?
Další z magazínu
-
Letní slunovrat a blížíce se svatojánská noc: Pověstí a tradice s těmito dny spjaté, které sahají daleko do starověku
Den letního slunovratu tvoří přirozený protipól slunovratu zimnímu, který u nás - díky...
-
Každé miminko je osobnost, říká staniční sestra Kateřina Frkalová, která vedle práce s novým životem působí i na opačném konci životní cesty
Každý nový život je pro ni zázrak, každé miminko jedinečná osobnost. Kateřina Frkalová, DiS.,...
-
Blíží se astrologické znamení citlivého Raka, který miluje rodinu, domov a tradice
21. června vstoupí Slunce do znamení Raka. Římská legenda praví, že Rak je oním krabem, který...
-
Africký horoskop: Odhalte hluboká tajemství vašeho znamení podle starodávných tradic
Astrologie je fascinující oblast, která se v různých kulturách světa vyvinula v jedinečné a...
Nejčtenější články
- Může duch zanechat hmatatelnou stopu? Příběh spiritismu, který dodnes fascinuje i ty největší skeptiky
- Tajemné Dánsko: Jelling, brána mezi světy
- Tajemné příběhy ze Žďáru nad Sázavou: Děsivé zjevení i nesmrtelný upír
- Příběhy pražského Malostranského hřbitova: Tajemná kniha i svatá holčička
- Malebný zámek Světlá nad Sázavou plný historie i tajemství
Náš tip
-
Procvičte si nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
-
Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.
Vaše názory
Terezko, díky!!!!
Super, skvělé, děkuji za článek (: a super zmínka o té mánii s kojením (:
Fakt trefné! Jako bych to psala sama :-) hlavně bod 8 mi mluví z duše!!! Ale je to fakt - bude líp!! Mám 3 letého synka a roční dcerku a už se blýská na lepší časy. Dámy, maminky, držte se!!!
Bod číslo 5 a jednorázové natahovací pleny: Buďte tak laskavá, a dejte sem tedy nějaký relevantní odkaz, kde se dozvím, že je odzkoušeno, že praní plen je stejně neekologické jako vyhazování tun jednorázových, nerozložitelných plínek plných absorbentu a plastů. Díky.
No tak, pořád čekám, až mi paní Tereza Boehmová vysvětlí, jakto, že nejsou látkové plenky ekologičtější než plastové :D a kde to bylo vyzkoušeno :D.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.